(Zabıt ve İcra Kâtipliği Sınavlarına Yönelik)

• Zabıt ve İcra Kâtipliği sınavlarına hazırlananlar
  • Devlet Memurları
  • Bilgisayar Operatörleri
  • Veri Giriş Elemanları
  • Tıbbi Sekreterler
  • Noter ve Tercüme bürolarında çalışan veri giriş elemanları

Eğitimin Amacı

• Eğitimin başlıca amacı, Zabıt Kâtipliği ya da İcra Kâtipliği kadrolarına atanmak isteyen devlet memuru adaylarının, aynı isimli sınavlardan başarılı olabilmeleri için gerekli olan “3 dakikada en az 90 kelimeyi hatasız yazma” becerilerini kazanmalarıdır.
  • Eğitimden faydalanabilecek diğer meslek elemanları arasında devlet memurları, bilgisayar operatörleri, veri giriş elemanları, tıbbi raportörler, noter ve tercüme bürolarında çalışan veri girişi elemanları yer almaktadır.
  • Gelecek dönemde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Türkçe diline en uygun olan F klavye kullanımının zorunlu hale gelmesi beklenmektedir.

• Derslere % 80 devam zorunluluğunu yerine getiren ve eğitim sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adıgüzel Meslek Yüksekokulu onaylı sertifika verilecektir.
  • Sınavda başarılı olamayıp, derslere % 80 devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adıgüzel Meslek Yüksekokulu onaylı bir katılım belgesi alacaklardır.

Eğitimin Uygulanışı

• Her bir eğitim programı en az 15 en fazla 25 kişiden oluşmaktadır.
  • Eğitimin başlama tarihi :17 Nisan  2019 Çarşamba
  • Eğitim günleri                                 : Çarşamba, Perşembe   ve Cuma Günleri

(Haftada 12 ders saati toplam 72 ders  saati)

• Eğitim saatleri                                 : 17.30-20.30 arasında
  • Eğitim Yeri                                 : Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu – Ataşehir
  • Eğitmen                                 : Özlem KAŞ
  • Eğitim Ücreti                                 : 500 TL + KDV

Özlem KAŞ

1978 yılında Kastamonu’da doğdu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2013 Yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.  2007  yılında öğretmenliğe başladı. Aynı yıllarda Halk eğitim merkezlerinin düzenlediği “Bilgisayar ve yönetici asistanlığı kurslarında ders verdi. 2014-2017 yılları arasında Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Tıbbı Dokümantasyon ve sekreterlik bölümden öğretim görevlisi olarak çalıştı. Halem MEB e bağlı Üsküdar Mesleki  ve Teknik  Anadolu Lisesinde öğretmen olarak çalışmaktadır. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yaşam Boyu Öğrenme Merkezinde açılan sertifika programlarında eğitimci olarak görev almaktadır.

ybo@adiguzel.edu.tr