DOĞRU VE ETKİLİ KONUŞMA EĞİTİM PROGRAMI

• Bankacılık Sigortacılık,
  • Sivil havacılık ve Kabin Hizmetleri
  • Turizm ve Seyahat Hizmetleri,
  • Tıbbi dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü öğrencileri ve alana ilgi duyan herkes eğitime katılabilir.

Eğitimin Amacı

• Amaç, öğrencilerin; sahada çalışmaya başladıklarında sağlıklı iletişim kurma ve anadilimizi doğru kullanma becerilerini geliştirmektir. Bu eğitimde;
  • Kurallarına Uygun, Akıcı ve Anlaşılır Konuşma Becerisini,
  • Bireyin Kendisini Etkili Bir Biçimde İfade Edebilmesini,
  • Topluluk Önünde Konuşurken Heyecanını Kontrol Edebilmesini,
  • Bireyin, Sesini Etkili Bir Biçimde Kullanabilmesini,
  • Bireyin Beden Dilini Etkili Biçimde Kullanabilmesini Sağlamak amaçlanmıştır.

• Eğitim süresi sonunda eğitime % 80 oranında katılım sağlayan katılımcılar Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlük  onaylı katılım belgesi alacaklardır.

Eğitimin  Uygulanışı

• Her bir eğitim programı en az 15 en fazla 20 kişiden oluşmaktadır.
  • Eğitim günleri : Mart ayı boyunca 4 Çarşamba Akşamı (7 Mart 2018-28 Mart 2018)
  • Eğitim saatleri :30-20.30 arasında
  • Eğitim Yeri : Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu – Ataşehir
  • Eğitmen : Cenk SÖZERİ (Oyuncu/Yönetmen)
  • Eğitim Ücreti : 240 TL +KDV

CENK SÖZERİ (Oyuncu/Yönetmen)

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra birçok Tiyatro oyunu , Sinema Filmi ve dizide oyunculuk ve yönetmenlik yaptı.

Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesinde, Tiyatro ve Akademilerde eğitmen olarak görev yapmaktadır. Teknosa, THY, Mavi Jeans, Hava Harp okulları gibi farklı sektörlerde doğru ve etkili konuşma eğitimleri vermektedir.

Öğr. Gör. İrem ÖZTÜRK ANABAL ybo@adiguzel.edu.tr